Termeni si Conditii

1. Informatii despre site

Site-ul web Case Nobili Design este administrat de SC NIKY COMSTIL SRL cu sediul social in Mangalia, Str. MATEI BASARAB. Numar de Inregistrare la Registrul Comertului: J13/2465/2002, CUI 15019516.

2. Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului Case Nobili Design cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
SC NIKY COMSTIL SRL isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

Prin acceptarea Termenilor si conditiilor din prezenta pagina iti exprimi acordul pentru a fi contactat din partea SC NIKY COMSTIL SRL. Datele personale oferite vor fi procesate conform politicii de prelucrare a datelor personale ale Case Nobili Design.

3. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe Case Nobili Design apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii SC NIKY COMSTIL SRL care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail nobilidesign@gmail.com

4. Limitare raspundere

Site-ul Case Nobili Design, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.
Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului Case Nobili Design, in totalitate sau partial.

5. Protectia datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC NIKY COMSTIL SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti contacta in orice moment Responsabilul Case Nobili Design cu protecția datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

- e-mail la adresa: nobilidesign@gmail.com